Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start

'Turning pictures into stories'

Welkom op de website van Jenna Bouma Media.


Ik probeer met Jenna Bouma Media de bewerking van foto's toegankelijker te krijgen voor u als klant, om zo een mooie bewerking te kunnen leveren van uw dierbaarste herinneringen. Vaak kost het bewerken van foto's veel tijd en moeite, en de meeste fotobewerkingsprogramma's bieden niet heel veel opties, en de kwaliteit van deze programma's laat te wensen over. Zelf werk ik snel en accuraat en zal er met liefde, professionaliteit en creativiteit aan uw foto's worden gewerkt.  

Ik ben een fotograaf en vormgever die zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen, samenvoegen en maken van foto's, beelden en tekst. Ik maak bijzondere rouwkaarten en fotocompilaties op maat, ik repareer foto's en maak brochures, flyers en kaarten voor bedrijven. Bij mij kunt u uw specifieke opdrachten laten uitvoeren op het gebied van foto en beeldbewerking.   

Voor meer informatie kunt u kijken op de website en/of contact opnemen.


  

Fotocompilatie

Uitvaartprojecten

Voor Bedrijven

Fotoreparatie

Jenna Bouma Media  - KVK nr: 55755631 - BTW nr: NL212528336B01

 DISCLAIMER

Home

Contact

Nieuws

Volg vanaf 12 februari de avonturen van Chihuahua's Bella en Loena. Elke week maken ze van alles mee en delen dit met u via Facebook en deze site. Heeft u nog een leuke grap of nieuwsbericht en wilt u die graag met Bella en Loena delen? Neem dan contact op via info@jennaboumamedia.nl en wie weet ziet u uw idee terug in het leven van deze gekke Chi's!

Wilt u een leuke foto, compilatie of banner voor uw Sociale Media? Ik maak, hertel en compileer ook omslagfoto's voor Facebook, profielfoto's voor diverse Social Media en ik kan u helpen om uw site visueel mooier te maken, door bijvoorbeeld foto bewerking of text-design. Neem contact op en/of bekijk dit voorbeeld van een omslagfoto-compilatie voor Facebook.